Waarom de Transi gebruiken
 
De Modellen  

Een dagelijks probleem in de gezondheidszorg is de verplaatsing van patiŽnten. Voornamelijk de assistentie bij het opstaan van de patiŽnt kan voor problemen zorgen. Huidige techniek om patiŽnten manueel te assisteren bij het opstaan helpt blessures aan de rug voorkomen. Vooral het aantal herhalingen zorgt voor de rugklachten. Tevens is deze techniek arbeidsintensief. Het probleem van het opstaan en verplaatsen van patiŽnten wordt met behulp van de Transi verkleind. De Transi verhoogd de productiviteit van de zorgverleners en vermindert kosten. Ziekteverzuim bij de zorgverleners zal afnemen, doordat er minder kans is op rugklachten. Ook voor de patiŽnt heeft het gebruik van de Transi voordelen. De patiŽnt is minder afhankelijk van de zorgverlener en het zelfvertrouwen van de patiŽnt zal toenemen.

Transi
 
Transi Mobil
 
Transi Pro
 
Click here to see the details about the Transi Click here to see the details about the Transi Mobil Click here to see the details about the Transi Pro

Transfertoestel met draaibare voetplaat.
(niet geschikt voor de verplaatsing van een patiŽnt)

Verplaatstoestel met  vaste voetplaat.

Verplaatstoestel met draaibare voetplaat.

 
De Transi
 
 
De voordelen van de Transi

De Transi is een revolutionair product binnen de gezondheidszorg, welke de zorgverlener assisteert bij het dagelijks terugkerende probleem van de verplaatsing van zittende naar staande positie van een patiŽnt. Buiten dat de Transi de rug van zorgverlener beschermt, voegt de Transi ook waarde toe aan het leven van de patiŽnt. De Transi is een stabiel product, dankzij het unieke ontwerp en is eenvoudig in gebruik. De Transi past door alle deuren en is makkelijk op te bergen. De Transi is ontworpen voor patiŽnten die nog genoeg kracht in hun benen hebben om gedurende de transfertijd te staan.

De Transi is tijdsefficiŽnt, het vermindert de transfertijd;

De Transi beschermt de rug van zorgverlener;

De Transi verlaagt ziekteverzuim bij zorgverleners;

De Transi verhoogt de productiviteit van zorgverleners;

De Transi verhoogt het zelfvertrouwen van de patiŽnt en helpt de patiŽnt minder afhankelijk te zijn;

De Transi is compact, past door deuren en is makkelijk op te bergen;

De Transi is een stabiel product dankzij het unieke ontwerp;

De Transi is eenvoudig in gebruik.

Copyright 2000-2001 Transiģ     All rights reserved    Terms of use    Privacy Policy